Bel ons op 0477 60 79 00 of e-mail via info@reton.be

Over ons.

Reton is een ervaren maar flexibel bedrijf die u begeleidt in het renoveren van een totaal ontwerp. Het op voorhand bespreken, uittekenen en in 3D zetten van uw ideeën geeft u een klare kijk op tot wat uw renovatie in werkelijkheid zal leiden. Zowel op vlak van te gebruiken materialen als een volledige en realistische kostenraming, op onze kennis kan u rekenen.

U zal begeleid worden door ons volledige team vanaf de afbraak tot opbouw en tevens doorheen de volledige afwerking.

U zal door de zaakvoerder persoonlijk, telefonische als per e-mail gedurende de ganse werken op de hoogte worden gehouden van de vorderingen van het project.

Wat doet Reton?

  • Het persoonlijk bespreken, uittekenen en in 3D uitwerken van uw project voor een betere kijk op het eindresultaat.
  • Persoonlijke begeleiding van de volledige renovatie alsook  bij de totale afwerking.
  • Door het gebruik van staal, maakt het u mogelijk tal van overbruggingen en moeilijke vormen te realiseren.
  • Het in staal vervaardigen van uw gebouw maakt het op een vlotte manier en het volledig benutten van uw grondoppervlak mogelijk.
  • Bij het bevloeren zijn de keuze van de tegels volgens oppervlakte en het uitmeten voor het overeenstemmen van de voegen zeer belangrijk.
  • Bij opritten en terrassen speelt het uitgraven en verharden als voorbereidend werk een zeer grote rol om verzakking en barstvorming te voorkomen. De soort tegel voor uw terras wordt zorgvuldig uitgekozen om gladheid of groenvorming tegen te gaan.
  • Badkamers en inloopdouches worden zorgvuldig voorbereid met de nodige waterdichting en juiste goot om lekvorming te voorkomen.

Bekijk onze recente projecten voor een nog beter zicht op onze activiteiten!

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...